Om oss

Strategisk kreativitet som skaper resultater

Siste Skrik Kommunikasjon er byrået for oppdragsgivere som ønsker kreativ kommunikasjon med en sterk strategisk forankring. Vi er et byrå med lang og bred erfaring. Vi er store nok til å takle store oppdragsgivere, men ikke større enn at du som kunde vil føle deg ivaretatt og prioritert. På kundelisten vår finnes en lang rekke aktører innen det offentlige og det private næringsliv. Vi bidrar både med langsiktig merkevare- og omdømmebygging, og med å løse store og små oppgaver fra dag til dag.

For å lykkes med kreativ kommunikasjon må vi ha nødvendig innsikt i oppdragsgiverens organisasjon, målgruppens holdninger og meninger, markedet og samfunnet generelt. De gode resultatene skapes derfor alltid gjennom et godt og nært samarbeid tuftet på åpenhet, engasjement, tilstedeværelse og en vilje og evne til å la seg utfordre.

Sammen skal vi sette oss mål, sammen skal vi jobbe oss fram til resultater, og sammen skal vi feire at vi gjør hverandre bedre!

Visuell identitet

En god visuell identitet speiler bedriftens forretningsidé og kjerneverdier, og skaper et helhetlig og gjenkjennbart uttrykk på alle kommunikasjonsflater. Vi har lang erfaring med utvikling av visuell identitet for både offentlige og private oppdragsgivere – fra enkle logoer og designelementer til omfattende designprogrammer og profilhåndbøker. Vi har også lang og bred erfaring med webdesign og design av digitale og trykte publikasjoner.

Konseptutvikling og kampanjer

Hvordan skape oppmerksomhet rundt budskapet ditt? Vi har lang erfaring med historiefortelling gjennom utvikling av alt fra langsiktige kommunikasjonskonsepter til enkeltstående kampanjer. Med utgangspunkt i kommunikasjonsstrategien forvandler våre kreative team kompliserte og omfattende budskap til historier som skaper oppmerksomhet og engasjement. Det være seg om målet er å få flere bedrifter til å ta imot lærlinger eller få flere til å glede hverandre med blomster.

Film og radio

To fine kanaler for å skape oppmerksomhet og engasjement er film og radio. Vi utvikler idéer og manus for både radio og filmer for TV og sosiale medier. Enkle animasjonsfilmer gjør vi på huset, mens for større filmproduksjoner samarbeider vi med utvalgte underleverandører. Vi har gjennom årene laget flere filmer og radiokampanjer for både offentlige og private oppdragsgivere – alt fra informasjonskampanjer til salgsutløsende og merkevarebyggende kampanjer.

Redaksjonelt

Vi har kompetanse på redaksjonelle utgivelser og tar ansvar for både redaksjonell og visuell profil, artikler og innhold. I tillegg kan vi bistå med annonsesalg og korrektur. Våre tekstforfattere har lang erfaring i å føre intervjuer og artikler i pennen, og har også erfaring med å inngå i redaksjonelle team. Våre designere står for alt fra visuell idé og utforming til ferdig layout både for trykte og digitale utgivelser. Vi lager også nyhetsbrev og innhold til nettsider.

Digital design

Vi utvikler digitale løsninger som passer din bedrift, enten det handler om en omfattende hjemmeside, en enkel kampanjeside, bannerannonser, annonser i sosiale medier eller nyhetsbrev. Vi er opptatt av universell utforming og at både utforming, tekst og bilder er i tråd med bedriftens visuelle identitet.