Nye mennesker inn!

Alle gode ting er tre: To nye spennende medarbeidere har funnet veien til byrået og tidligere lærling Erik har blitt fast ansatt som designer!

Fast ansatt Erik Joramo
Erik Joramo

Fra lærling til fast ansatt

Vi gleder oss over at Erik Joramo takket ja til fast ansettelse som grafisk designer etter to år som lærling hos oss! Erik har i tillegg til fagbrevet i grafisk design en Bachelor i visuell kommunikasjon og grafisk design fra Høgskolen i Sørøst-Norge, og en Bachelor i spilldesign fra Norges Informasjonsteknologiske Høgskole. Gjennom læretiden har Erik både alene og i team jobbet med mange oppdrag for våre oppdragsgivere. Han er blant annet et råskinn på animasjon og har jobbet med mange animasjonsfilmer.   

Anette H. Haug Grafikerlærling
Anette H. Haug

Vi ønsker lærling Anette velkommen

Vi viderefører tradisjonen med å ta i mot lærlinger og gleder oss nå over Anette H. Haug som er ny lærling i grafisk design. Hun har en bred bakgrunn med blant annet en bachelor i visuell kommunikasjon fra Universitetet i Sørøst-Norge, og studier i engelsk og nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Agder. Anette har også rukket å praktisere som grafisk designer for Spartacus bokforlag/Punktum forlagstjenester.

Camilla Foss Senior designer
Camilla Foss

En ut i fødselspermisjon og en inn som frilanser  

AD/grafisk designer Nina Hjelle venter sitt første barn og gikk ut i fødselspermisjon 20. august. Som vikar for henne har vi engasjert Camilla Foss som har lang erfaring fra ulike designoppdrag, blant annet gjennom sitt eget designbyrå Minimal Design. Velkommen til oss, Camilla!