Matbestilling

Under de store utendørsproduksjonene på Fredriksten festning samarbeider vi med alle spisestedene som er lokalisert på selve festningen.

Se her hva de ulike stedene serverte under Tryllefløyten:

Her er menyene:

13151623_1025251067510241_7481387028898390923_n CURTISEN:

Forrett Papageno Fulgefanger : Vaktel, liveche kylling, perlehøna og gåselever terrine med savoykål , saltbakt rødbet , aprikoskrem og hjemmebakt brød.

Hovedrett Sarastro: Helstekt okseindrefilet med portvinsaus , smørstekt grønnsaker og rotfruktpure, ovnsbakt småpoteter og sprø urte.

Dessert Nattens Dronning: Sjokolade med rosepepper , rømme og yoghurtsorbet med Sezhuanpepper , nøttesmule , myntemarengs , marinerte kirkebær og tindvedkrem.

Pris treretters: kr 715,- + 40,- i avgift (eksklusiv drikke)

 

9795081DEN GAMLE KOMMANDANT:

Forrett: Fersk lefse med røkelaks, grov sennep, rømme og dill

Hovedrett: Langstidsstekt oksefilet med husets potetmos. Serveres med rotgrønnsaker dampet i Festningsakevitt.

Dessert: Rømmegrøt-Panacotta med appelsingelé og karamelliserte nøtter.

Pris tre-retters: Kr 550,- + kr 35,- avgift (eksklusiv drikke)

Barn under 12 år: Kr 250,- (valgfri iskrem)

 

skjermbilde-2016-11-16-kl-19-47-20KONGSHALLENE:

Forrett: Røkt og gravet laks, med plommekompott.

Hovedrett: Lam ytrefilet med ratatouille, portvin sky, ovnsbakte urtepoteter.

Dessert: Mango Panna Cotta med bringebærcullis.

Hovedrett servert en gang på fat.

Pris treretters: Kr. 550,- + kr 35,- avgift (eksklusiv drikke)

 

1521631_10152143426210390_1275250333_n FREDRIKSTEN KRO:

Forrett: Røkt og gravet laks, med plommekompott.

Hovedrett: Lam ytrefilet med ratatouille, portvin sky, ovnsbakte urtepoteter.

Dessert: Mango Panna Cotta med bringebærcullis.

Hovedrett servert en gang på fat.

Pris treretters: Kr. 550,- + kr 35,- avgift (eksklusiv drikke)