Statnett

Statnett feirer 30 år

Statnett inviterte alle sine ansatte til en faglig samling på Telenor Arena, i anledning sine 30 år som forvalter av det norske kraftsystemet.

Målet med samlingen var å gi alle ansatte en innføring i foretakets mange fagområder, deres nye grønne visjon og strategi og med det skape samhold og stolthet rundt ett Statnett.

Dagen var delt opp i ulike bolker med mingling i messeområde med stands fra de ulike fagområdene i Statnett. Presentasjoner fra Statnett og fagområder. Det ble satt opp Pecha Kucha-innlegg fra 4 mindre satelittscener og messemingling med interne og eksterne «utstillere». Det ble avsluttet med «Afterwork», foodcourt og underholdning fra hovedscenen.

På grunn av den krevende kraftsituasjonen p.t., var det ikke tiden for prangende festligheter. Det var derfor viktig for Statnett å gjennomføre arrangementet nøkternt, men fortsatt samlende og positivt for de ansatte. Settingen ble derfor «Afterwork i bakgården» med festivalbord og benker, udekkede og «råe» vegger, lysslynger i taket og matboder med «streetfood».

Samlingen var ledet av en ekstern programleder, Ole Rolfsrud. På hovedscenen holdt både eksterne og interne aktuelle innlegg. Representanter fra de ulike avdelingene i Statnett var ansvarlige for å presentere sine fagområder via messestandene og på Pecha Kucha-scenene. Statnetts egen revygruppe og et ikke-profilert band av høy kvalitet sto for underholdningen.