Fjordland

Min barndoms yndlingsrett

Arne Brimi komponerer tradisjonsrike retter med kortreiste råvarer i samarbeid med Fjordland. Vi jobber med strategi og rådgiving for å markedsføre rettene etter hvert som de skal rulles ut i butikk. Vi har jobbet med Brimis karbonader, byggrynsgrøt og alle de øvrige Brimi-rettene på markedet, og står for alt fra konseptutvikling til praktisk kreativt uttak i form av foto, layout, tekstarbeid og ferdiggjøring for innrykk i media.

I tråd med filosofien Brimi og teamet hans jobber etter på Vienvang er målet at enda flere skal få spise tradisjonsrike retter med kortreiste råvarer. Utfordringen er at mange i en travel hverdag ikke orker eller har tid til å lage rettene selv. De beste minnene kommer ofte fra smak og lukt av barndommen, så får å vekke lysten på barndommens retter inviterte vi til konkurranse: «Min barndoms yndlingsrett». Gjennom annonser i ulike medier oppfordret vi folk til å skrive inn sin mathistorie fra barndommen. Premien var middag og overnatting på Vianvang, samt kokeboken «Julehøytid».

Vi fikk inn over 1 750 bidrag med flotte historier som vitner om folks forhold til god mat laget med kjærlighet og gode råvarer. De beste bidragene ble lagt på Fjordlands hjemmeside.