Vi søker kreativt team!

Vi søker AD og tekstforfatter, og ønsker oss et team som ikke er helt ferskt, men som har jobbet noen år i bransjen. Dere liker å jobbe med utvikling av kreative strategier, er selvgående og kan ta ut kreative konsepter i alle kanaler.

Dette kan vi tilby:

Hos oss vil dere få jobbe med små og store oppdragsgivere innen offentlig og privat sektor, og få bryne dere på både morsomme og komplekse problemstillinger. Kundelisten vår rommer navn som Atlas-alliansen, EAA Grants, Interflora, Kondomeriet, Lantmännen/Hatting, Miljødirektoratet,  NAV, Nortura, Oslo kommune Groruddalssatsingen, Utdanningsdirektoratet,  UiT Norges arktiske universitet, Østfold fylkeskommune, samt en lang rekke andre.

Om Siste Skrik:

Siste Skrik ble etablert i 1994 og består i dag av 14 mennesker (som til sammen eier 18 hunder!) i en hyggelig sveitservilla i en stor hage på Volvat i Oslo. Vi er et fullservice byrå som leverer kreative strategier og kommunikasjonsløsninger for alle flater.

 

Lyst til å ta en prat med oss? Send en mail til elizabeth@sisteskrik.no eller ring daglig leder/rådgiver Elizabeth Hartmann på 920 91 095 eller tekstforfatter Mona Bidne på 908 51 885.

 

Søknadsfrist 15. september.